shadow

Производител на българско бельо,

бодита и бански костюми

Накратко за нас

Ние сме семеен бизнес основан през 1990г като основната дейност е била свързана с внос на текстил и платове. След това фирмата ни се специализира в производството на дрехи. От 15 години поддържаме свои собствени марки, както и производството на много други модели вдъхновени от най-големите световни имена и марки. Започнахме да създаваме колекционерски модели носени от световните звезди, блогъри и модните подиуми. Всеки един модел е внимателно проучен и прегледан от нашия дизайнерски екип. Продукцията ни се изработва на високо технологично ниво с много модерна и професионална техника.

Нашата цел е да достигнем до креативната, интелигентна, уверена и модерна жена. Жената уверена във всички аспекти на нейното съществуване, авантюристка, сладка, романтична и дори мъжкараната. Жената, която е постоянно заета и предизвиква живота до крайности с пътувания, вечерни излизания и много други ангажименти. Днес ние чертаем, измисляме дизайни, шием и купуваме за нея, за да можем да и предложим безброй опции само от нашите колекции.

Казват, че трябва да гледаме на света през розови очила. Но никой не казва кой е перфектният модел за нас. Много жени прекарват дълги години в търсене на модела, който най-добре пасва на чертите на лицето им, подхожда на лайфстайла им или просто отговаря на актуалните тенденции. И въпреки, че всеки сезон ни изненадва с експерименти в тази посока, класическите модели трудно излизат от мода. Модата е израз на стремежа и идеала за красота. Тя е най-вече социално психологично явление и може да служи като средство за поставяне на социални граници.

02/123456789