• Текст
  • Текст
  • Текст

обиколна програма

Специална ваканционна програма за всички възрасти! Изключително интересна туристическа програма! Архитектурно-исторически резерват „Старинен Пловдив“ (известен още като Стария град) е разположен върху три от хълмовете на Пловдив – Небет тепе, Джамбаз тепе и Таксим тепе, известни още като Трихълмието, и заема площ от 35 km². Той е формиран вследствие на непрекъснатия живот в града в продължение на векове (от праисторията до наши дни) и съчетава в себе си духа и архитектурата от Античността, Средновековието и българското възраждане. Старият град е една от най-популярните туристически дестинации в Пловдив. 

екскурзия с автобус

Пловдив е един от най-старите градове в Европа – по-стар от Рим и Атина, съвременник на Троя и Микена. По време на екскурзиите се посещават: Хисар Капия, Източна порта на Филипопол, Античен театър, Археологически комплекс Небет тепе, Балабановата къща и Дановата къща изградена върху извисена скала. Предварителното записване и заплащане е препоръчително за всички екскурзии. Екскурзиите се провеждат до Пловдив и Стария град при минимум 10 туриста. Всички екскурзии могат да се заявяват и заплатят на място, при налични свободни места. Провеждането на екскурзии не се гарантира без минимум събрани туристи.  

Условия за настаняване по резервации с индивидуален транспорт!

Часове за настаняване и освобождаване на стаите:
• Настаняване всеки ден след 14:00 ч.
• Освобождаване на стаите до 12:00 ч.

При по-късно освобождаване на стаята първият просрочен час подлежи на заплащане в размер на 10 (десет)% от стойноста на нощувката, вторият просрочен час на 50(петдесет)% и третият и повече часове на 100 (сто)%. Резервациите се пазят до 24:00 ч. на съответния ден на пристигане. 

Четиризвездният СПА хотел "Каленото цвете" предлага на своите гости уникален СПА и Уелнес център, в който за Вас ще се погрижат терапевтите ни от остров Бали. Нашите гости ще бъдат топло посрещнати в а ла карт ресторант „Калина”, Винарна, Лоби бар, Фреш бар, Пиано бар. Хотелът разполага с пет различни по големина конферентни зали, отлично оборудвани за нуждите на бизнеса. В стилна и комфортна обстановка, нашият екип от професионалисти ще се погрижи за
Вашето незабравимо и екзотично СПА преживяване.